Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
RDU Home
Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales
Carreras de Grado
Práctica Profesional Supervisada en Ingeniería Química
View Item
RDU Home
Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales
Carreras de Grado
Práctica Profesional Supervisada en Ingeniería Química
View Item
xmlui.general.dspace.oca
xmlui.general.dspace.portal
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Alternativas tecnológicas para la microencapsulación de aceite de chía mediante impregnación asistida con dióxido de carbono supercrítico
View/
Open
PI-Julieta Pereyra Carpineti.pdf (2.729Mb)
Date
2019
Author
Pereyra Carpineti, Julieta
Advisor
Gañán, Nicolás Alberto
González, Agustín
Metadata
Show full item record
Abstract
Trata el uso de dióxido de carbono supercrítico para lograr la microencapsulación de aceite de chía en micropartículas de proteínas de soja
URI
http://hdl.handle.net/11086/24944
Collections
Práctica Profesional Supervisada en Ingeniería Química
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional
Search RDU
This Collection
Browse
All of RDU
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Language
Institutional
Repository Policies
Links
Staff
Google Data Studio Statistics
Usage Statistics
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Language
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics