dc.contributor.author | Larrauri, Mariana | |
dc.contributor.author | Asensio, Claudia M. | |
dc.contributor.author | Martín, María Paula | |
dc.contributor.author | Zunino, M.Paula | |
dc.contributor.author | Zygadlo, Julio A. | |
dc.contributor.author | Grosso, Nelson R. | |
dc.contributor.author | Nepote, Valeria | |
dc.date.accessioned | 2022-11-03T12:24:28Z | |
dc.date.available | 2022-11-03T12:24:28Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11086/29320 | |
dc.description.abstract | Peanut skins present phenolic compounds with antioxidant properties which are excellent as a source of natural antioxidants. In food products, the antioxidants have the function ofneutralizedthe action of free radicals produced by oxidation reactions.
The objective of this study was to determine the chemical composition and antioxidant activity of extracts rich in phenolic compounds form peanut skins obtained by two industrial process. | es |
dc.format.medium | Impreso | |
dc.language.iso | eng | es |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Antioxidant properties | es |
dc.subject | Natural antioxidants | es |
dc.subject | Oxidation reactions | es |
dc.subject | Food industry | es |
dc.title | Chemical composition and antioxidant activity of phenolic extracts from peanut skins obtained by different industrial process | es |
dc.type | conferenceObject | es |
dc.description.fil | Fil: Larrauri, Mariana. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Larrauri, Mariana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Asensio, Claudia M. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Asensio, Claudia M. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Martín, María Paula. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Martín, María Paula. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Zunino, M. Paula. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Zunino, M. Paula. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Zygadlo, Julio A. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Zygadlo, Julio A. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Grosso, Nelson R. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Grosso, Nelson R. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Nepote, Valeria. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Nepote, Valeria. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina. | es |
dc.description.field | Otras Ciencias Agrícolas | |
dc.conference.city | New Orleans | |
dc.conference.country | Estados Unidos | |
dc.conference.editorial | Institute of Food Technologist | |
dc.conference.event | IFT 2014 Annual meeting and food expo | |
dc.conference.eventcity | New Orleans, Luisiana | |
dc.conference.eventcountry | Argentina | |
dc.conference.eventdate | 2014-6 | |
dc.conference.institution | IFT Institute of Food Technologist | |
dc.conference.journal | IFT 14 Annual Meeting and Food Expo | |
dc.conference.publication | Revista | |
dc.conference.work | Resumen | |
dc.conference.type | Congreso | |