Show simple item record

dc.contributor.authorQuiroga, Patricia R.
dc.contributor.authorAsensio, Claudia M.
dc.contributor.authorLarrauri, Mariana
dc.contributor.authorMartin, María P.
dc.contributor.authorRivero, Cecilia G.
dc.contributor.authorGrosso, Nelson R.
dc.contributor.authorNepote, V.
dc.date.accessioned2023-11-15T12:51:16Z
dc.date.available2023-11-15T12:51:16Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11086/549886
dc.description.abstractSynthetic antioxidants are used in many foods. Their health safety is questioned. Monoterpenesobtained from essential oils have shown antioxidant activity. The objective of this study was to evaluate the preserving effect of monoterpenes: thymol, carvacrol, and sabineno hydrate acting as antioxidant additives.es
dc.format.mediumImpreso
dc.language.isoenges
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subjectMonoterpeneses
dc.subjectSunflower seedses
dc.subjectBHT (RS-BHT)es
dc.subject(RS-T)es
dc.subject(RS-Car)es
dc.subject(RS-S)es
dc.titleAntioxidant activity of monoterpenes and synergist antioxidant effect with BHTes
dc.typeconferenceObjectes
dc.description.filFil: Quiroga, Patricia R. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Quiroga, Patricia R. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.filFil: Asensio, Claudia M. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Asensio, Claudia M. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.filFil: Larrauri, Mariana. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Larrauri, Mariana. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.filFil: Martin, María P. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Martin, María P. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.filFil: Rivero, Cecilia G. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Rivero, Cecilia G. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.filFil: Grosso, Nelson R. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Grosso, Nelson R. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.filFil: Nepote, V. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Agropecuarias; Argentina.es
dc.description.filFil: Nepote, V. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto Multidisciplinario de Biología Vegetal; Argentina.es
dc.description.fieldAlimentos y Bebidas
dc.conference.cityNew Orleans
dc.conference.countryEstados Unidos
dc.conference.editorialInstitute of Food Technologist
dc.conference.eventIFT 2014 Annual meeting and food expo
dc.conference.eventcityNew Orleans, Luisiana
dc.conference.eventcountryEstados Unidos
dc.conference.eventdate2014-7
dc.conference.institutionIFT Institute of Food Technologist
dc.conference.journalIFT 2014 Annual Meeting and Food Expo
dc.conference.publicationLibro
dc.conference.workResumen
dc.conference.typeCongreso


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International