Browsing FCM - Artículos Científicos 2018 by Author "Santillán, María Emilia"
Now showing items 1-2 of 2
-
Effects of dietary omega-3 PUFAs on growth and development: Somatic, neurobiological and reproductive functions in a murine model
Bianconi, Santiago; Santillán, María Emilia; Solís, María del Rosario; Martini, Ana Carolina; Ponzio, Marina Flavia; Vicenti, Laura María; Carlini, Valeria Paola; Stutz, Graciela; Schiöth, Helgi B. (2018)Omega-3 polyunsaturated fatty acids (ω-3 PUFAs) are relevant to fetal and infant growth and development. Objective: to assess whether long-term exposure to dietary ω-3 PUFA imbalance alters pre- and/or postnatal pups' ... -
Importancia de los ácidos grasos n6 y n3 en el crecimiento y el desarrollo de niños
Laquis, Mariana; Bezzone, Nora; Yanover, Marcela; Santillán, María Emilia; Furnes, Raquel; Stutz, Graciela (2018)Los ácidos grasos poliinsaturados de cadena larga (LCPUFA) de la familia omega 3 (?3) son esenciales a través de todo el ciclo vital, especialmente el ácido eicosapentanoico (EPA) y el docosahexaenoico (DHA). Un mayor ...