dc.contributor.author | Luna, Agustín | |
dc.contributor.author | Labaque, María C. | |
dc.contributor.author | Zygadlo, Julio A. | |
dc.contributor.author | Marín, Raúl Héctor | |
dc.date.accessioned | 2022-12-27T15:54:49Z | |
dc.date.available | 2022-12-27T15:54:49Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11086/30093 | |
dc.description.abstract | The oxidation of lipids is the main cause of nutritional and organoleptic deterioration of bird´s meat and eggs. This process originates compounds responsible for unpleasant odours, reduces the amount of polyunsaturated fatty acids, vitamins and pigments, decreases the acceptability on consumers and generates compounds that may present toxicity. | es |
dc.format.medium | Impreso | |
dc.language.iso | eng | es |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Lípidos | es |
dc.subject | Timol | es |
dc.subject | Antioxidante agents | es |
dc.subject | Isougenol | es |
dc.subject | Carne de aves | es |
dc.subject | Huevos | es |
dc.title | Use of natural phenols as feed supplements with antioxidant effects on poultry products | es |
dc.type | conferenceObject | es |
dc.description.fil | Fil: Luna, Agustín. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Luna, Agustín. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina. | es |
dc.description.fil | Fil: Labaque, María C. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina. | |
dc.description.fil | Fil: Labaque, María C. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina. | |
dc.description.fil | Fil: Zygadlo, Julio A. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina. | |
dc.description.fil | Fil: Zygadlo, Julio A. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina. | |
dc.description.fil | Fil: Marín, Raúl Héctor. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Ciencia y Tecnología de los alimentos; Argentina. | |
dc.description.field | Química Orgánica | |
dc.conference.city | Nantes | |
dc.conference.country | Francia | |
dc.conference.editorial | Editorial of the World Veterinary Poultry Association | |
dc.conference.event | XVII Congress of the World Veterinary Poultry Association | |
dc.conference.eventcity | Nantes | |
dc.conference.eventcountry | Francia | |
dc.conference.eventdate | 2013-8 | |
dc.conference.institution | World Veterinary Poultry Association (WVPA) | |
dc.conference.journal | Book of Abstracts of the XVII Congress of the World Veterinary Poultry Association | |
dc.conference.publication | Libro | |
dc.conference.work | Resumen | |
dc.conference.type | Congreso | |