Show simple item record

dc.contributor.authorLuna, Agustín
dc.contributor.authorLabaque, María C.
dc.contributor.authorZygadlo, Julio A.
dc.contributor.authorMarín, Raúl Héctor
dc.date.accessioned2022-12-27T15:54:49Z
dc.date.available2022-12-27T15:54:49Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11086/30093
dc.description.abstractThe oxidation of lipids is the main cause of nutritional and organoleptic deterioration of bird´s meat and eggs. This process originates compounds responsible for unpleasant odours, reduces the amount of polyunsaturated fatty acids, vitamins and pigments, decreases the acceptability on consumers and generates compounds that may present toxicity.es
dc.format.mediumImpreso
dc.language.isoenges
dc.rightsAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/*
dc.subjectLípidoses
dc.subjectTimoles
dc.subjectAntioxidante agentses
dc.subjectIsougenoles
dc.subjectCarne de aveses
dc.subjectHuevoses
dc.titleUse of natural phenols as feed supplements with antioxidant effects on poultry productses
dc.typeconferenceObjectes
dc.description.filFil: Luna, Agustín. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina.es
dc.description.filFil: Luna, Agustín. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina.es
dc.description.filFil: Labaque, María C. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina.
dc.description.filFil: Labaque, María C. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina.
dc.description.filFil: Zygadlo, Julio A. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales; Argentina.
dc.description.filFil: Zygadlo, Julio A. Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas. Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas; Argentina.
dc.description.filFil: Marín, Raúl Héctor. Universidad Nacional de Córdoba. Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales. Instituto de Ciencia y Tecnología de los alimentos; Argentina.
dc.description.fieldQuímica Orgánica
dc.conference.cityNantes
dc.conference.countryFrancia
dc.conference.editorialEditorial of the World Veterinary Poultry Association
dc.conference.eventXVII Congress of the World Veterinary Poultry Association
dc.conference.eventcityNantes
dc.conference.eventcountryFrancia
dc.conference.eventdate2013-8
dc.conference.institutionWorld Veterinary Poultry Association (WVPA)
dc.conference.journalBook of Abstracts of the XVII Congress of the World Veterinary Poultry Association
dc.conference.publicationLibro
dc.conference.workResumen
dc.conference.typeCongreso


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International