Browsing by Author "Perovic, Nilda R."
Now showing items 1-2 of 2
-
Beef consumption and fatty acids serum concentration: relationship with salivary gland tumors in Córdoba, Argentina
Cittadini, María C.; Cornaglia, Paola M.; Perovic, Nilda R.; Joekes, Silvia; Heinze, Verónica M.; Bernal, Claudio; Actis, Adriana B. (2014)The objective of the present study was to analyze beef consumption, conjugated linoleic acid (CLA) and n-3 fatty acid (FA) serum concentration and their relation to salivary gland tumors (SGT). A questionnaire on non-nutritional ... -
Factores de riesgo cardiometabólicos y su relación con el consumo de alimentos fuente de ácidos grasos omega 3 en humanos
Checa, Constanza E.; Moroni, Estefanía; Marsengo, Mauro G. (2015)Introducción: las enfermedades cardiometabólicas (ECM) presentan elevada prevalencia global. El consumo de alimentos fuente de ácidos grasos omega 3 (AG n3) ha sido asociado a mejoras en marcadores de riesgo de ECM. Objetivo: ...