Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
RDU Home
Facultad de Ciencias Económicas
Carreras de Posgrado
Maestrías
Maestría en Dirección de Negocios / FCE
View Item
RDU Home
Facultad de Ciencias Económicas
Carreras de Posgrado
Maestrías
Maestría en Dirección de Negocios / FCE
View Item
xmlui.general.dspace.oca
xmlui.general.dspace.portal
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Propuesta de valor para elaboración y venta de productos lácteos desde la vaca al vaso
View/
Open
Miretti, M. J. (2020). Propuesta de valor para elaboración y venta de productos lácteos desde la vaca al vaso.pdf (3.750Mb)
Date
2020
Author
Miretti, Mariano J.
Advisor
Grbich, Alejandra
Metadata
Show full item record
Abstract
El presente trabajo busca diseñar una propuesta de valor para el desarrollo de productos lácteos orgánicos en Arroyito Provincia de Córdoba, Argentina.
URI
http://hdl.handle.net/11086/27862
Collections
Maestría en Dirección de Negocios / FCE
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-CompartirIgual 4.0 Internacional
Search RDU
This Collection
Browse
All of RDU
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Language
Institutional
Repository Policies
Links
Staff
Google Data Studio Statistics
Usage Statistics
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Language
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics