Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
RDU Home
Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales
Carreras de Posgrado
Tesis Doctorado en Ciencias de la Ingeniería
View Item
RDU Home
Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales
Carreras de Posgrado
Tesis Doctorado en Ciencias de la Ingeniería
View Item
xmlui.general.dspace.oca
xmlui.general.dspace.portal
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Obtención de aceitunas negras naturales: estudio de procesos fermentativos que optimicen la calidad del producto
View/
Open
Tesis Doctoral- Alvarez. D.M.E..pdf (3.190Mb)
Date
2014
Author
Alvarez, Dolores María Eugenia
Advisor
Lamarque, Alicia Luz
Metadata
Show full item record
Abstract
El objetivo del trabajo es evaluar la incidencia de la incorporación de aire y el agregado de sustancias en la calidad de aceitunas negras naturales elaboradas con cultivares de olivo (Olea europaea L.) utilizadas en las industrias locales.
URI
http://hdl.handle.net/11086/1545
Collections
Tesis Doctorado en Ciencias de la Ingeniería
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-SinDerivadas 2.5 Argentina
Search RDU
This Collection
Browse
All of RDU
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Language
Institutional
Repository Policies
Links
Staff
Google Data Studio Statistics
Usage Statistics
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Type
Language
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics